Livrăm zilnic în Ploiești și de 2 ori pe SĂPTĂMÂNĂ în tot județul Prahova!
Ingrediente
✅1 cană iaurt
✅1/2 cană zahăr
✅1 cană amidon
✅ 0,5 cană ulei
✅ 2 linhuri cacao
✅1,5 cani făină
✅3 ouă
✅1 plic praf de copt
✅ 3 pere, scorțişoară şi esență de vanilie
✅ ciocolată topită
Mod De Preparare:
Perele se curăță de coajă şi se pun întregi la fiert în apă cu zahăr, scorțişoară şi esență de vanilie. Se lasă 20 de minute, după care se scurg bine.
Se amestecă praful de copt, ouăle şi iaurtul, cu telul pentru a obţine o compoziţie omogenă, se adaugă zahărul, făina,cacao, amidonul şi uleiul.Se toarnă compoziția într-o tavă de cozonac.
Se introduc in compoziție perele fierte cu distanţă între ele şi se dă tava la cuptor pentru 50 de minute. Se serveşte rece, cu ciocolată topită.
Deliciu 💚
Știați că...? Dintre toate salatele cea mai buna e VARZA... VARZA KALE ? Theresa Koetters, asistentă la secția de oncologie, vorbind cu pacienții clinicii unde lucrează, a aflat că mulți dintre ei pretindeau că nu sunt mari fani ai unei diete sănătoase...
31.05.2021
Indiferent alegeți varza albă sau pe cea roșie, nu aveți cum să greșiți. Ambele sunt foarte sărace în calorii, dar bogate în fibre și nutrienți. Consumul unei porții din oricare dintre ele asigură 4% din aportul zilnic recomandat de vitamine și minerale. Dar există unele diferențe între cele două, mai ales când vine vorba de vitamina A.
24.10.2022