Livrăm zilnic în Ploiești și de 2 ori pe SĂPTĂMÂNĂ în tot județul Prahova!
❇Ingrediente:
▪Pentru Blat :
300 g făină
2 linguri iaurt
6 linguri ulei
1/2 plic drojdie uscată
▪Pentru Topping:
4 ouă
1/3 cană lapte
1 cană praz tocat
Ardei gras roșu
1/2 dovlecel
100 g caşcaval sau mozzarella rase
❇Mod de preparare :
O rețeta destul de simplă și foarte gustoasă.😋
Amestecăm toate ingredientele pentru aluat, frământăm 1-2 min și îl lăsăm 30 min la dospit.
Ungem o tavă de tartă cu unt , întindem aluatul întocmai ca la tartă, la baza și pe marginile tăvii.
Batem cele 4 ouă cu telul, le amestecăm cu restul ingredientelor tăiate micuț și punem compoziția în tavă peste aluat.
Băgam tava în cuptor la 180 grade până se rumeneşte pe margini puțin aluatul, iar compoziția cu ouă a fost gătită integral(nu se mai vede nimic lichid).
Se poate consuma imediat caldă sau a două zi rece de la frigider este la fel de delicioasă. 😍Poftă bună! 💚
Răspunsul este DA .
Ceapa 🧅 este folosită pentru a da savoare diverselor preparate culinare, pe lângă gust, ceapa este cunoscută și pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății.
Este un aliment bogat în vitamina C, fibre, acid folic, vitamina B6 şi magneziu, are în compoziţie şi carbohidraţi, dar şi importante cantităţi de potasiu, calciu, fosfor, zinc, iod, cupru, vitamina A, E, C, complexul de vitamina B, precum şi substanţe cu proprietăţi antiseptice.
21.08.2023
Vinetele 🍆 sunt o sursă bogată de nutrienți, vitamine, minerale și antioxidanți și pot fi preparate în rețete de-a dreptul delicioase.😍
Iată câteva din principalele beneficii ale consumului de vinete :
11.08.2023
Pentru a te convinge de acest lucru am pregătit o lista cu beneficiile consumului de mere în fiecare zi,
Merele conțin fibre solubile, pectina, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B6, B9, cantități însemnate de fosfor, fier, calciu, potasiu, magneziu și alte elemente benefice pentru sănătate Merele au un conținut mare de apa, aproximativ 80 %, ajutând astfel la o buna hidratare a organismului.
26.04.2023