Livrăm zilnic în Ploiești și de 2 ori pe SĂPTĂMÂNĂ în tot județul Prahova!
🔴Ingrediente
4 sfecle roșii
1morcov
1 ceapă
2 cartofi
2-3 linguri ulei
sare, piper
un praf de chimen măcinat
🔴Mod de preparare
Se curată toate legumele și se spală. Sfecla se taie în cubulețe mai mici, morcovul se taie rondele, cartofii cubulețe şi ceapa mărunt.
Se pune uleiul să se încingă și se pune ceapa la călit, după 1-2 min se adaugă restul legumelor, lăsăm 1 min după care se toarnă apa cât să acopere legumele și se lasă să fiarbă la foc potrivit până ce acestea se înmoaie.
Se dau legumele prin blender până devin că un piure, se condimentează cu sare și piper după gust şi chimenul măcinat, se mai lasă să dea 2 clocote după care se ia de pe foc. Poftă bună !
Delicioasa fasole cu ciolan, unul din cele mai populare preparate traditionale româneşti, se poate face după reţeta clasică, sau poate fi “îmbogăţită” şi cu alte ingrediente cum sunt.... vezi mai departe
30.11.2020
Ce ziceți de o rețetă de sezon delicioasă🤤care iți lasă gura apă.🤩
🔅Chifteluțe de dovlecei cu parmezan și mozzarella servite cu sos de smântână și usturoi🔅
18.08.2023