Livrăm zilnic în Ploiești și de 2 ori pe SĂPTĂMÂNĂ în tot județul Prahova!
Iată câteva beneficii pentru organism💚:
✳antioxidanții găsiți în semințele de chia pot ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism
✳conțin quercetină, un antioxidant care poate reduce riscul de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare
✳sunt bogate în fibre care pot ajuta la reducerea rezistenței la insulină și la menținerea unui nivel glicemic sangvin normal
✳acidul cafeic, un antioxidant care se găsește în semințele de chia, poate ajuta la combaterea inflamației din organism
✳conțin magneziu, fosfor şi calciu cu rol cheie în funcționarea sănătoasă a oaselor, mușchilor și nervilor, semințele de chia au mai mult calciu decât produsele lactate.
✳conțin fibre care ajută la reglarea tranzitului intestinal
✳acidul alfa-Linolenic conținut de semințele de chia joacă un rol semnificativ în formarea unor compuși biochimici importanți care sunt conectați la numeroase funcții fiziologice în corpul uman, acizii grași omega-3 au capacitatea de a bloca disfuncțiile canalelor de calciu și sodiu care pot provoca hipertensiune arterială.
⚠Deşi au multe proprietăți benefice, semințele de chia nu trebuie consumate uscate şi în exces deoarece conțin o cantitate mare de fibre. Se recomandă un consum de cel mult 48 de grame pe zi.
Persoanele sensibile la alergii alimentare ar trebui să realizeze un test înainte de a adăuga semințele de chia în dietă.
Ce ziceți de o rețetă de sezon delicioasă🤤care iți lasă gura apă.🤩
🔅Chifteluțe de dovlecei cu parmezan și mozzarella servite cu sos de smântână și usturoi🔅
18.08.2023
Dietele bazate în special pe legume și fructe (așa numitele diete „plant-based”) scad tensiunea arterială chiar dacă persoana consumă și cantități mici de carne și lactate, arată o nouă analiză.
09.05.2021
Suntem obişnuiți să punem majoritatea alimentelor la frigider 🧊când venim de la cumpărături 🛍, dar sunt o mulțime de alimente care nu se țin acolo.
Pentru ele ar fi mult mai potrivită o cămară răcoroasă sau un spațiu ferit de umezeală şi de căldura.
Temperatura scăzută 🥶 modifică gustul, textura sau consistența unor produse, care se vor strica mai repede.
14.07.2023