Gusturi și arome recoltate direct din grădina producătorilor locali
Cimbrul se folosește pentru condimentarea preparatelor culinare, a băuturilor , murăturilor , dar și că înlocuitor de piper. Avantajul față de piper este că gustul picant se combină cu aromele plăcute . Se fierbe împreună cu mâncarea doar pentru scurt timp , altfel va avea un gust amar. Ceaiul se bea în caz de balonări și colițe și se prepară astfel: peste două lingurițe de cimbru se toarnă o cană de apă clocotită , se lasă la infuzat 5 minute , apoi se strecoară .
4.99 Lei / Buc.
3.00 Lei / Buc.
4.50 Lei (-1.00%)
4.46 Lei / Buc.
3.00 Lei / Buc.
5.50 Lei / Buc.
14.00 Lei / Buc.
2.00 Lei / Buc.
2.50 Lei / Buc.
2.00 Lei / Buc.
3.00 Lei / Buc.